Commissies

Aquamania is een studentenvereniging die naast het sporten een keur aan activiteiten voor haar leden organiseert. Om dit alles in goede banen te leiden werken leden samen in verschillende commissies. De volgende commissies zijn actief bij Aquamania. Daaronder staan de namen van de mensen die op dit moment in de commissies zitten.

Wellicht zit er iets leuks voor je tussen. De bestuursleden houden toezicht over de commissies. Voor eventuele vragen kan je een van hen aanspreken op de training of mailen naar praeses@aquamanialeiden.nl. Je kan je ook opgeven voor een commissie door te mailen naar dit adres met je voorkeur(en).

Aquactie

Omdat we gewoon niet genoeg van elkaar krijgen, organiseert de Aquactie maandelijks een gezellige activiteit. Het populaire speed-daten met Valentijnsdag, filmavonden in de winter, barbequen met lekker weer, en uitstapjes het hele jaar door, zijn altijd een heerlijke ontsnapping uit een drukke studieweek.

• Nancy Trenkler
  • Kaitlan McKinney
  • Coen ter Haar

Batacie

Deze commissie houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van sport-gerelateerde activiteiten. Een belangrijke hiervan is de Batavierenrace, ’s werelds grootste estafetteloop die in Nijmegen begint en in Enschede eindigt. Na afloop is het grootste studentenfeest van de Benelux. Kortom, fantastisch om mee te doen en deze commissie maakt dat mogelijk.

• Hebe Ho-Kang-You
  • Mirte Hazes
  • Erik Bloemendaal

Kampcie

De kampcie mag hét Aquakamp, het jaarlijkse weekendje weg in de lente, organiseren. Het is werkelijk een fantastisch leuke ervaring om als commissie een kamp helemaal zelf te bedenken en uit te voeren.

• Bas Ketelaar
  • Nancy Trenkler

Maniakaalcie

Deze commissie mag op drie gelegenheden in het jaar zelf het verengingsblad samenstellen en uitbrengen. Hier kun je jezelf van alle opgeborrelde gossip, info en weetjes die je over het zwemmen, waterpolo of de verenging hebt, ontlossen en delen met je mede-Aquamaniakken. Ook de wedstrijdverslagen, samenvattingen van afgelopen activiteiten, interviews, en columns zorgen allen tezamen voor een waar, informatief leesplezier voor de leden.

• Wietske Voorham

NSZKcie

In het seizoen 2019-2020 komt één van de studentenzwemcompetities naar Leiden! Samen met de assessor zwemmen zullen jullie ervoor zorgen dat dit zonder al te veel problemen verloopt, en dat er een gezellig, spetterend feest komt om het af te sluiten. Dus: party planners gezocht!

Promocie

Waarschijnlijk is de naam vanzelfsprekend genoeg. Je houdt je bezig onze prachtige vereniging de naamsbekendheid te geven die het verdient! Jullie mogen de EL CID en de OWL je eigen impuls geven om zo veel mogelijk mensen te informeren over wie we zijn, en wat we doen. Ook de website en de vereniging’s kledingkast mag je samen met je team onderhouden en interessant houden.

• Lisa Kool

Raad van Aqua

De Raad van Aqua is verantwoordelijk voor het adviseren van het bestuur bij zaken waar expertise uit eerdere jaargangen van pas komt.

Swim-in

Samen met ZVL-1886, de assessor zwemmen en enkele andere Aquamaniakken, organiseer jij de jaarlijkse Swim-in in de Leidse grachten. Altijd een welbezocht evenement die ook de aandacht trekt van vele mensen buiten de verenigingen!

Toernooicie

In deze commissie mogen jullie je uitleven om een waterpolotoernooi te organiseren in Leiden. Dit toernooi is een weekend vol plezier, waterpolo en een feest als afsluiting

• Yana Hoofwijk

WaterSport Feest

Jij mag, in nauwe samenwerking met de afgevaardigde van de andere watersportverenigingen, het volgende watersportfeest voor de EL CID organiseren – een droomfunctie voor de echte party diplomaat!