Lid worden

Zwemmen en/of waterpolo

Ben je erover aan het denken om lid te worden van een studentenvereniging en hou je van zwemmen of waterpolo? Dan ben je bij Aquamania aan het goede adres. Of je nu je hele leven al wedstrijd gezwommen hebt of een ervaren waterpoloër bent en je deze passie niet kunt los laten of dat je een nieuwe sport wilt leren, het is allemaal mogelijk.

Kijk eens rustig rond op de website om een beeld te krijgen van de vereniging. Bij Aquamania kan je zowel zwemmen als waterpoloën onder begeleiding van ervaren trainers. Mits je een zwemdiploma hebt is elk niveau welkom om mee te trainen. Naast de trainingen organiseren we ook nog tal van activiteiten buiten het water.

Proeftraining

Voordat je je inschrijft, ben je uiteraard welkom om een keer te komen kijken zodat je de sfeer kan proeven en daadwerkelijk kan meemaken hoe een training eraan toe gaat. Wil je een keer komen proeftrainen, stuur dan een mail naar info@aquamanialeiden.nl.

Lid worden

Voordat je je een Aquamaniak mag noemen, moet je je eerst officieel inschrijven. Dit gaat via het inschrijfformulierdat je moet invullen. Nadat je het hebt ingevuld, kun je het opsturen per mail naar info@aquamanialeiden.nl of per post naar Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden.

Als je pas begint aan je studie, is er in het begin van het jaar de kans om een proeflidmaatschap aan te schaffen om de maand september te kijken of Aquamania bij je past. Ook voor het proeflidmaatschap heb je een een formulier nodig dat je hier kunt vinden. Let erop dat als je lid wilt worden na je na je proeftijd, je ook het inschrijfformulier hierboven dient in te vullen en op te sturen.