Lidmaatschap

Aquamania heeft verschillende lidmaatschappen en hieronder vind je een overzicht ervan. Wil je graag lid worden kijk dan ook bij lid worden of stuur een mail naar info@aquamanialeiden.nl voor meer informatie over de lidmaatschappen.

Actief lidmaatschap

Kosten: €55,-
Als actief lid heb je volledige toegang tot alle trainingen, activiteiten en wedstrijden. Je kan het hele jaar door lid worden, maar dat betekent niet dat je ook voor het hele jaar hoeft te betalen als je later lid wordt. Ook als je ons tijdens de EL-CID of OWL hebt gespot, is het voordelig om je gelijk in te schrijven.

  • Winterlid na 31 januari: €35,-
  • Lentelid na 31 maart: €25,-
  • EL-CID of OWL: €50,-

Proeflidmaatschap

Kosten: €10,-
Aan het begin van je studie kan alles nog onwennig zijn en waarschijnlijk weet je nog niet welke vereniging nu precies bij je past. Daarom kun je, voordat je je gelijk bindt, ook een proeflidmaatschap aanschaffen. Dit geeft je de mogelijkheid om de hele maand september mee te kijken en daarna te bepalen of je je volledig wilt inschrijven of dat dit toch niet voor jou is weggelegd. Een volledig lidmaatschap na een proeflidmaatschap is €45,-.

Ondersteunend lidmaatschap

Kosten: €25,-
Merk je dat je geen tijd meer hebt om naar de trainingen te komen, maar wil je nog geen afscheid nemen van Aquamania? Wellicht is een ondersteunend lidmaatschap iets voor jou. Je kunt dan naar alle activiteiten blijven komen en met 6 trainingen meedoen.

Lidmaatschap bij Aquafossielen

Na je lidmaatschap bij Aquamania, kun je doorstromen naar een reünisten vereniging, namelijk de Aquafossielen. Dit is een aparte vereniging en om hier lid van de worden, stuur dan een mail naar elszwrvaquafossielen@gmail.com.

Lidmaatschap opzeggen of wisselen

Als je je lidmaatschap bij Aquamania wilt opzeggen of als je ondersteunend lid wilt worden, kun je dit doen door middel van een utschrijfformulier. Deze kun je naar het bestuur opsturen via mail (info@aquamanialeiden.nl) of met de post opsturen naar Einsteinweg 6, 2333 CC Leiden. Als je je wilt uitschrijven per volgend studiejaar, moet dit uiterlijk 20 juli bij het bestuur bekend zijn. Je abonnement tussentijds beëindigen is in principe niet mogelijk, tenzij je hier een goede reden voor hebt. Neem in dit geval ook contact op met het bestuur.