ONK Studenten 2018

Na vele voorbereidingen was het het weekend van 23 tot 25 februari eindelijk zo ver: Het ONK Studenten 2018! Het weekend begon vrijdagavond met een gezellige preborrel en speeddate-avond in De Hut van Ome Henne. Zaterdagochtend vertrokken we met een grote groep Aquamaniakken naar zwembad Aquarijn in Alphen a/d Rijn om te strijden voor de medailles. Dankzij de inzet van onze zwemmers kon het bad om 12.00u open gaan en werd de jury hartelijk ontvangen met een uitgebreide lunch. Na een uurtje inzwemmen, kon de wedstrijd echt beginnen. Enkele Aquamaniakken streden daadwerkelijk om de medailles, wat uiteindelijk resulteerde in een bronzen medaille voor Ross! Robin en Martijn vielen helaas net buiten het podium. Onder toeziend oog van Swimba werden de medailles uitgereikt. De zwemmiddag werd afgesloten met een heerlijk Chinees buffet, waarna iedereen terug reisde naar Leiden om zich klaar te maken voor het afsluitende themafeest: Spring is in the air! Gedurende de avond/nacht bleek dat onze Aquamaniakken het erg goed konden vinden met de zwemmers en zwemsters van onze zusjes. Het kan dan ook niet anders dan dat er menig bingopunt gescoord is tijdens dit onvergetelijke feest!

Wij als commissie kijken terug op een zeer geslaagd evenement! Zwemmers, trainers en vrijwilligers: Bedankt voor jullie inzet!

Foto’s
kunnen worden terug gevonden op de facebook pagina van Aquamania

Komt de Aqua mail bij jou in de spambox terecht?

Je kan er zelf voor zorgen dat onze mail niet in jou spambox terecht komt. Op deze manier mis je geen belangrijke mailtjes en ben je altijd op de hoogte. Klik hier voor een beschrijving hoe je in Hotmail, Live, MSN, Outlook, Gmail of Yahoo aquamanialeiden.nl kan toevoegen als een vertrouwd domein. 

EL CID

Deze week is de EL CID al in volle gang. Alle nieuwe studenten hebben zich kunnen uitleven met feestjes, rondleidingen, festivals en sporten. Ook aquamania neemt deel met dit festijn. Misschien hebben jullie ons al gezien van de week en anders nog eens een goede impressie met ons promofilmpje!

Top