Aquamania is een studentenvereniging die naast het sporten een keur aan activiteiten voor haar leden organiseert. Om dit alles in goede banen te leiden werken leden samen in verschillende commissies. De volgende commissies zijn actief bij Aquamania:Het nummer achter de commissie naam duid op het totaal aantal leden met wie je zult samen werken, en dus niet het aantal vacatures. Enkele van deze plekken zijn zo al begeven door oudleden van deze commissies die ook dit jaar graag hun werk willen voortzetten.

Wellicht zit er iets leuks voor je tussen. Urska, de Commissaris Activiteiten, houdt dit jaar de toezicht over de commissies. Voor eventuele vragen kun je haar dan ook het beste aanspreken voor de trainingen of door een mail te sturen naar activiteiten@aquamanialeiden.nl. Je kan je verder opgeven voor een commissie door ook naar datzelfde adres een mail te sturen met je voorkeur(en)!

Sportcie | Aquactie | Maniakaalcie | Promocie | NSZKcie | Waterpolocie | Lustrumcie | Raad van Advies | WaterSport Feest (WSF) |  Swim-in

Batacie (2)

Deze commissie houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van sport-gerelateerde activiteiten. Hierbij moet je denken aan het altijd gezellige trainingsweekend en de afwisselende thema trainingen. Daarnaast besteden jullie ook aandacht aan trainer werving en het opdoen van ideeën over hoe wij de trainingen nog leuker en beter kunnen maken. Ook krijg je bij deze commissie de kans om mee te werken met het grootse, jaarlijkse, beroemde Batavierenrace!

• Erik Bloemendaal

Aquactie (4)

Omdat we gewoon niet genoeg van elkaar krijgen, organiseert de Aquactie maandelijks een gezellige activiteit. Het populaire speed-daten met Valentijnsdag, filmavonden in de winter, barbequen met lekker weer, en uitstapjes het hele jaar door, zijn altijd een heerlijke ontsnapping uit een drukke studieweek. Ook het Aquakamp, de jaarlijkse weekend getaway in de lente, is werkelijk een fantastisch leuke ervaring om als commissie, met z’n vieren, helemaal zelf te bedenken en uit te voeren.

• Yana Hoofwijk
  • Donna Roozen
  • Martijn Wissink
  • Jelle Nikkels

Maniakaalcie (4)

Deze commissie mag op drie gelegenheden in het jaar zelf het verengingsblad samenstellen en uitbrengen. Hier kun je jezelf van alle opgeborrelde gossip, info en weetjes die je over het zwemmen, waterpolo of de verenging hebt, ontlossen en delen met je mede-Aquamaniakken. Ook de wedstrijdverslagen, samenvattingen van afgelopen activiteiten, interviews, en columns zorgen allen te samen voor een waar, informatief leesplezier voor de leden.

• Martijn van der Lienden
  • Dorien Tromm
  • Georg Huppertz
  • Evelien Schwillens

Promocie (5)

Waarschijnlijk is de naam vanzelfsprekend genoeg. Je houdt je bezig onze prachtige vereniging de naamsbekendheid te geven die het verdient! Jullie mogen de EL CID en de OWL je eigen impulse geven om zo veel mogelijk mensen te informeren over wie we zijn, en wat we doen. Ook de website en de vereniging’s  kledingkast mag je samen met je team onderhouden en interessant houden.

• Esmee Boschma
  • Denise Mooijman

NSZKcie (4)

Dit jaar wordt een van de Nederlandse Studenten ZwemKompetities in Leiden gehouden! Samen met de assessor zwemmen zullen jullie er voor zorgen dat dit zonder al te veel problemen verloopt, en dat er een gezellig, spetterend feest komt om het af te sluiten. Dus: party planners gezocht!

• Eline Cremers

Polocie (2)

Samen met de assessor water polo mogen jullie de administratie en planning over Aquamania’s deelname aan de regionale  waterpolocompetities voeren.

• Sylvia van der Kall
  • Kirsten Park

Lustrumcie (7)

Volgend jaar bestaat aquamania 25 jaar. Om dit lustrum te vieren mag de lustrumcie met extra budget activiteiten en evenementen voor een onvergetelijk 25ste jaar inplannen. Dus: nog meer party planners gezocht!

• Kaitlan McKinney
  • Donna Roozen
  • Dirk-Jan Kok
  • Mick van der Plas
  • Bart Markenstein
  • Femke Koning

Raad van Aqua (4)

De Raad van Aqua is verantwoordelijk voor het adviseren van het bestuur bij zaken waar expertise uit eerdere jaargangen van pas komt.

De Raad van Aqua van 2015-2016 bestaat uit:

• Mirte Hazes
  • Renée Noest

WaterSport Feest (1)

Jij mag, in nauwe samenwerking met de afgevaardigde van de andere watersportverenigingen, het volgende watersportfeest voor de EL CID organiseren – een droomfunctie voor de echte party diplomaat!

Swim-in (x)

Samen met LZ1886, de assessor zwemmen en enkele andere Aquamaniakken, organiseer jij de jaarlijkse Swim-in in de Leidse grachten. Altijd een welbezocht evenement die ook de aandacht trekt van vele mensen buiten de verenigingen!

• Thierry van der Spek
  • Ingmar Kooman