Commissies

Aquamania is een studentenvereniging die naast het sporten een keur aan activiteiten voor haar leden organiseert. Om dit alles in goede banen te leiden werken leden samen in verschillende commissies. De volgende commissies zijn actief bij Aquamania: Het nummer achter de commissie naam duid op het totaal aantal leden met wie je zult samen werken, en dus niet het aantal vacatures. Daaronder staan de namen van de mensen die op dit moment in de commissies zitten.

Wellicht zit er iets leuks voor je tussen. Anna, de Assessor Activiteiten, houdt dit jaar de toezicht over de commissies. Voor eventuele vragen kun je haar dan ook het beste aanspreken voor de trainingen of door een mail te sturen naar activiteiten@aquamanialeiden.nl. Je kan je verder opgeven voor een commissie door ook naar datzelfde adres een mail te sturen met je voorkeur(en)!

Batacie (2)

Deze commissie houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van sport-gerelateerde activiteiten. Een belangrijke hiervan is de Batavierenrace, ’s werelds grootste estafette loop die in Nijmegen begint en in Enschede eindigt. Na afloop is het grootste studentenfeest van de Benelux. Kortom, fantastisch om mee te doen en deze commissie maakt dat mogelijk.

• Hebe Ho-Kang-You

Aquactie (4)

Omdat we gewoon niet genoeg van elkaar krijgen, organiseert de Aquactie maandelijks een gezellige activiteit. Het populaire speed-daten met Valentijnsdag, filmavonden in de winter, barbequen met lekker weer, en uitstapjes het hele jaar door, zijn altijd een heerlijke ontsnapping uit een drukke studieweek.

• Jelle Nikkels
  • Kaitlan McKinney

Kampcie (3)

De kampcie mag hét Aquakamp, de jaarlijkse weekend getaway in de lente, organiseren. Het is werkelijk een fantastisch leuke ervaring om als commissie een kamp helemaal zelf te bedenken en uit te voeren.

• Jelle Nikkels,
  • Kaitlan McKinney
  • Mick van der Plas

Maniakaalcie (4)

Deze commissie mag op drie gelegenheden in het jaar zelf het verengingsblad samenstellen en uitbrengen. Hier kun je jezelf van alle opgeborrelde gossip, info en weetjes die je over het zwemmen, waterpolo of de verenging hebt, ontlossen en delen met je mede-Aquamaniakken. Ook de wedstrijdverslagen, samenvattingen van afgelopen activiteiten, interviews, en columns zorgen allen te samen voor een waar, informatief leesplezier voor de leden.

• Dorien Tromm
  • Mick van der Plas

Promocie (5)

Waarschijnlijk is de naam vanzelfsprekend genoeg. Je houdt je bezig onze prachtige vereniging de naamsbekendheid te geven die het verdient! Jullie mogen de EL CID en de OWL je eigen impulse geven om zo veel mogelijk mensen te informeren over wie we zijn, en wat we doen. Ook de website en de vereniging’s  kledingkast mag je samen met je team onderhouden en interessant houden.

• Lisa Kool
  • Esmee Bosma
  • Dirk-Jan Kok

NKScie (4)

Dit jaar wordt een van de Nederlandse Kampioenschap Studenten (NKS) in Leiden gehouden! Samen met de assessor zwemmen zullen jullie er voor zorgen dat dit zonder al te veel problemen verloopt, en dat er een gezellig, spetterend feest komt om het af te sluiten. Dus: party planners gezocht!

• Martijn Wissink
  • Maarten Steekelenburg
  • Marieke Ipema

Polocie (2)

Samen met de assessor water polo mogen jullie de administratie en planning over Aquamania’s deelname aan de regionale  waterpolocompetities voeren.

• Willemijn Smit

Toernooicie (2)

In deze commissie mogen jullie je uitleven om een waterpolotoernooi te organiseren in Leiden. Dit toernooi is een weekend vol plezier, waterpolo en een feest als afsluiting

• Jelle Nikkels
  • Yana Hoofwijk

Raad van Aqua (4)

De Raad van Aqua is verantwoordelijk voor het adviseren van het bestuur bij zaken waar expertise uit eerdere jaargangen van pas komt.

WaterSport Feest (1)

Jij mag, in nauwe samenwerking met de afgevaardigde van de andere watersportverenigingen, het volgende watersportfeest voor de EL CID organiseren – een droomfunctie voor de echte party diplomaat!

Swim-in (x)

Samen met LZ1886, de assessor zwemmen en enkele andere Aquamaniakken, organiseer jij de jaarlijkse Swim-in in de Leidse grachten. Altijd een welbezocht evenement die ook de aandacht trekt van vele mensen buiten de verenigingen!