Heb je altijd al gezwommen of waterpolo gespeeld en wil je dat in je studententijd blijven doen? Of hou je van een uitdaging en wil je een totaal nieuwe sport uitproberen?

Kijk dan eens rustig rond op de website om een beeld te krijgen van de vereniging. Bij Aquamania kan je zowel zwemmen als waterpoloën onder begeleiding van ervaren trainers. Mits je een zwemdiploma hebt is elk niveau welkom om mee te trainen. Naast de trainingen organiseren we ook nog tal van activiteiten buiten het water.

Een lidmaatschap kost 55 euro per jaar. Als je lid bent mag je meedoen met alle trainingen en activiteiten. Daarnaast is een sport jaarkaart van het Universitair Sportcentrum verplicht, waarmee je ook in je vrije tijd onbeperkt mee kan sporten.

Wil je lid worden, neem dan contact op met het bestuur door te mailen naar info@aquamanialeiden.nl. Uiteraard kun je eerst een keer komen meetrainen om te kijken of het je bevalt. De eerste trainingen zullen dit jaar beginnen op maandag, 31 augustus, 2015.

 

Lidmaatschap opzeggen

Als je je lidmaatschap bij Aquamania wilt opzeggen kun je dit doen door uiterlijk 20 juli het bestuur hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen, bijvoorbeeld door te mailen naar info@aquamanialeiden.nl. Je abonnement tussentijds beïndigen is in principe niet mogelijk, tenzij je hier een goede reden voor hebt. Neem in dit geval ook contact op met het bestuur.