Wedstrijden

NSWK

Aquamania komt 4 dagen per jaar uit in de Nederlandse Studenten Waterpolo Kompetitie. Op deze dagen komen alle studenten waterpoloverenigingen bij elkaar op wedstrijden te spelen. De NSWK’s zijn erg toegankelijk, zowel voor beginnende als voor ervaren waterpoloërs.

Naast deelname aan de NSWK’s, is het voor de meer ervaren poloërs mogelijk om via Aquamania deel te nemen aan de reguliere KNZB-competitie met ZVL-1886. Een aantal van onze Aquamania-leden spelen mee met ZVL-1886 dames 7 en heren 11.

Toernooien

Aquamania speelt ook mee in vele (studenten)toernooien. Hier spelen niet alleen de geoefende waterpoloërs, ook alle beginnende spelers kunnen hieraan meedoen. Op deze toernooien wordt meestal eerst gewaterpolood, waarna afsluitend gefeest wordt, zoals alleen studenten dat kunnen.

Voorbeelden zijn de jaarlijkse studenten toernooien in Eindhoven (Nayade), Enschede (Piranha), Amsterdam (Jaws) en Delft (Wave). Ook andere toernooien, zoals het Moby Dick toernooi, worden regelmatig bezocht.

Uitslagen

Voor recente uitslagen in de waterpolocompetitie verwijzen we je graag naar de website van de stichting NSZK waarop de uitslagen te vinden zijn: NSWK.